Despre noi


Povestea noastră începe într-o perioadă când totul a stat în loc, mai exact în 2020, însă exact cum o floare se ambiționează să răsară indiferent de mediu, așa și afacerea noastră s-a ambiționat să crească încet, încet. Odată cu afacerea noastră, creștem și noi, însă acest lucru nu ar fi posibil fără ajutorul și încrederea voastră!

O floare nu e în competiție cu floarea de lângă. Ea doar înflorește!

În 2021, am reușit să ajungem la un nivel înalt, în care am reușit să ne extindem și să ne diversificăm produsele, să oferim noi servicii și să ne dezvoltăm afacerea. Neam concentrat pe a oferi produse și servicii unice și de calitate, ceea ce nea ajutat să ne facem cunoscuți și să creștem numărul clienților noștri.

Astfel, am reușit să ne dezvoltăm afacerea și să ne extindem serviciile noastre la o scară mult mai mare decât am fi crezut că este posibil. Am început să oferim produse și servicii de calitate superioară clienților noștri, prin care să răspundem nevoilor lor.

Am creat o echipă de profesioniști care lucrează în mod eficient și neam concentrat pe îmbunătățirea continuă a produselor și serviciilor noastre.

Cu toate acestea, am înțeles că nu putem face acest lucru fără voi, clienții noștri, și vă mulțumim pentru că ați rămas alături de noi pe parcursul acestui drum. Vă rugăm să ne sprijiniți în continuare, astfel încât să putem să oferim servicii și produse de înaltă calitate și să ne dezvoltăm afacerea în continuare.

100%
Calitate

Iubirea este asemeni unei flori; îi trebuie îngrijire și răbdare pentru a crește și pentru a se înflori. William Shakespeare

100%
Proaspat

Florile sunt încântarea ochilor, bucuria inimii și mângâierea sufletului Henry Ward Beecher

100%
Rapid

Florile sunt un simbol al sperantei, a veseliei si a bucuriei.” Proverb chinezesc

De ce noi?

Noi ne diferențiem de celelalte firme de decorare florală pentru evenimente prin creativitatea pe care o aducem la fiecare eveniment.

Folosim culori, forme și texturi unice pentru a crea un aspect original și memorabil.

De asemenea, folosim produse de înaltă calitate, astfel încât florile să fie în stare perfectă pentru a oferi un aspect de lux și de durată.

În plus, oferim și servicii de consultanță, pentru ca fiecare eveniment să fie personalizat și unic.

 


Ce spun clienții noștri

Am fost extrem de incantat de serviciile oferite de ArtaFloraEvents. Am primit sfaturi profesioniste si am fost ajutat sa alegem decoratiuni florale perfecte pentru evenimentul nostru. Florile erau absolut frumoase si livrarea a fost rapida. Recomand cu drag!


Am avut o experienta fantastica cu ArtaFloraEvents. Am fost primiti cu caldura, iar ghidul nostru ne-a oferit recomandari excelente pentru a alege decoratiunile florale potrivite. Florile au fost proaspete si aranjamentul a fost prea frumos. Am fost foarte impresionati de serviciul si de profesionalismul lor.

ArtaFloraEvents a facut o treaba excelenta in a ne ajuta sa ne organizam evenimentul. Au fost foarte amabili si au oferit sfaturi pentru a pune impreuna decoratiunile florale si aranjamentele perfecte. Florile erau proaspete si aranjamentul aducea un sentiment de lux si eleganta. Recomand cu incredere!

Servicii complete

Oferim servicii complete de decorare florala adaptate nevoilor fiecărui eveniment. De la decorațiuni florale simple la aranjamente extravagante, personalul nostru talentat poate aduce la viata orice idee. Folosim doar flori proaspete si materiale de cea mai bună calitate pentru a crea aranjamente florale unice si memorabile. Suntem specializați in decorarea evenimentelor de nunta, corporate si private, oferind servicii complete de creare a temei, alegerea materialelor, alegerea florilor si a culorilor si instalarea aranjamentelor florale.

  • Detalli nunta/botez
  • Lumânări de Botez!
  • Buchete din flori naturale

Trimte un mesaj!

0767 736 672

Deschide chat
Cum va putem ajuta?